Relatietherapie voor homostellen

Relatieproblemen bij homo- en lesbische paren kunnen vergelijkbaar zijn als bij problemen binnen de relatie van een man en vrouw, maar ze kunnen ook wezenlijk anders zijn. Bijvoorbeeld als een van de twee (nog) niet uit de kast is. De meningen van de omgeving over jullie kinderwens. Als je niet hand in hand over straat gaat of altijd maar die vraag wie de man en wie de vrouw is in jullie relatie.

Stellen van dezelfde sekse kunnen bij mij terecht voor partnerrelatietherapie, omdat ik oog heb voor de druk die onze maatschappij op jullie relatie legt (voortdurend). En tegelijkertijd heb ik oog voor jullie als partners en individu.

Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via telefoonnummer 06-41156758 en per email.

Meer info vind je op mijn website voor relatietherapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *