Informatiebijeenkomst over faalangst voor ouders – 19 november 2019

Voor ouders en geïnteresseerden organiseer ik in samenwerking met De Teruggave een informatieve bijeenkomst over het onderwerp faalangst. De bijeenkomst wordt gehouden op 19 november in de Teruggave (Gasthuisvelden 11 te Breda).

De avond gaat over de maatschappelijke kijk op faalangst en wat je hier als ouders mee kunt. Om het een interactieve avond te laten zijn, is er een maximum van 25 volwassenen welkom op deze avond. Vooraf opgeven is verplicht via info@praktijkrobminten.nl

De avond is gratis. De bijeenkomst start om 19 uur en rond 20.30 uur zal er worden afgesloten.

Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op Praktijk Rob Minten – Faalangst

Bijeenkomst over faalangst door Rob Minten in de Teruggave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *